miercuri, 19 ianuarie 2011

DarkOrbit

Play DarkorbitDarkOrbit: deveni cele mai bune nave spaţiale pirat si invinge pe dusmani cu focuri de fascicule laser.

CLICK AICI O PE IMAGE să se înregistreze şi PLAY --->

Aici voi explica principalele caracteristici ale jocului.
La începutul aventurii tale doar după ce v-aţi înregistrat, veţi alege care oamenii folosesc: martieni, teren sau un curs de venusienii vi se va da o descriere exactă a trei persoane din interiorul jocului.

Şi apoi începe ... Hangar veti fi plasat unde poti cumpara si vinde tot ce ai nevoie, dar jocul real, începe de îndată ce vă vin în harta spaţială unde lupta cu şi împotriva a mii de alte nave spatiale, veţi găsi, de asemenea, multe comori de-a lungul modul în care vor ajuta putere până nava ta.

Dar super-distractiv vine cu misiuni vor confrunta în sute, vei nivelul de sus şi vă dau bani pentru a cumpara nave noi, muniţie, scuturi şi motoarele pentru a deveni teroare de spaţiu.
Unele dintre aceste misiuni va necesita calificare de mult pentru că te omoare monştrii, duşmani feroce, aduna materii prime şi de lupta împotriva altor jucători desigur ca tine.

Acesta este doar un mic gust de ceea ce în limba sârbă DarkOrbit pentru tine cel mai bun mod de a descoperi această lume fascinantă este să-l încercaţi.
Vă doreşte o mulţime de jocuri distractive online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.