joi, 20 ianuarie 2011

Jocuri cu înregistrare

Privind pentru jocuri cu înregistrare gratuită pe care să se petrece ore de distracţie? Acesta este locul potrivit!
Eu încerc să le pun în ordine dintre cele mai frumoase din cel dar este greu de fiecare joc este diferit, dar eu iti sugerez sa incercati-le pe toate.

Pentru a juca, click pe imagine de la descriere.


play SeafightSeafight:
Esti un tip care nu vrea reguli? Încercaţi să fie cel mai bun în tot ceea ce faci? atunci acesta este jocul tau, vei fi un pirat cu unicul scop de a deveni cel mai faimos si puternic din cele şapte mări, misiunea nu este uşor, dar cum am spus acest joc nu pentru cei slabi.

play FarmeramaFarmerama:
un alt joc mai potrivite pentru fete, dar nu ca zoomumba, veţi avea de a construi o fermă real cu personalul diferite animale sere şi multe alte lucruri. In acest joc aveţi nevoie de un spirit antreprenorial pentru a excela!
Gladiatus:
este un joc în care vă puteţi înregistra pentru a deveni un gladiator şi lupta împotriva altor jucători, cum ar tine in arena. Pentru a face acest lucru va fi nevoie pentru a dezvolta caracterul tău cel mai bun, atât în ​​calitate de echipament decât statisticile.

Metin2:
dintre toate jocurile din acest gen Metin2 este cu siguranta una dintre cele mai bune, acest joc va fi capabil de a tine lipit de PC-ul şi niciodată plictisitor. Scopul jocului, cum ar fi cea mai mare parte RDG este de a creşte caracterul cât mai mult posibil prin creşterea statistici său şi de a îmbunătăţi echipamentele lor.

Travian:
este un browser joc cu înregistrare de strategie, în cazul în care veţi găsi la cap de un sat mic într-o lume fantastica, cu mii de alţi jucători reali. Dacă vă place să construiască oraşe, să construiască armatele şi să creeze războaie sau de afaceri cu vecinii dumneavoastră, încercaţi să-l, nu vei regreta.

Un comentariu:

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.