marți, 1 februarie 2011

Multiplayer Jocuri 2011

Multiplayer Jocuri 2011Lista celor mai bune jocuri multiplayer online gratuit 2011 pentru , există ceva pentru toată lumea, pentru fete,, constructii de război, de luptă, nave spaţiale, gladiatori şi alte .
jocurile sunt toate gratuite nu veţi fi niciodată cerut să plătească pentru a juca, dar daca vrei poti cumpara cu bani reali bonus, dar toate sunt bonusurile pe care le puteţi obţine fără plata acestora, evident, cu un efort mai mic.
De exemplu, DarkOrbit o Jocuri am de gând să introducă nava cel mai puternic este numit Goliat şi de a ajunge acolo sunt doar două moduri primul este că de cumpărare la licitaţie, dar este destul de scump, deoarece există o concurenţă acerbă între jucători pentru că nava, dar dacă doriţi, puteţi plăti pentru el.


ZooMumbaZoomumba:
2011 Joc MMORPG-ul din gradina zoologica unde trebuie să aibă grijă de animalele de companie să vă rog, vizitatorii care doresc să se extindă grădina zoologică şi mai mult. încercaţi să-l!play FarmeramaFarmerama:
MMORPG-ul liniştit, unde te poti relaxa in fata de ferma cu animale de companie pentru a grădină de piaţă, etc, etc.

play SeafightSeafight:
Un joc online din 2011 bătălie navală cu barca vă va confrunta cu monştrii înfricoşător mare şi piraţi.

Play DarkorbitDarkOrbit:
combaterea joc spaţial aici vă puteţi construi şi consolida nava spatiul tau lupte pentru a aduna resursele şi foarte mare.

Un comentariu:

  1. Nice article. I think it is useful and unique article. I love this kind of article and this kind of blog. I have enjoyed it very much. Thanks for your website.
    online mmorpg

    RăspundețiȘtergere

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.