sâmbătă, 13 august 2011

Ikariam Joc Browser de Strategie

Gameforge propune din nou un joc browser de strategie 2012, Ikariam, stabilit de data aceasta în Grecia din epoca bronzului, in jurul anului 1400 î.Hr.

CLICK AICI PENTRU A JUCA

Spre deosebire de multe alte jocuri online, servere Ikariam vă permit să-şi continue jocul pentru anii şi, important, pentru cei care începe, garanţii coexistenţa de jucător de experţi, şi nu.

Doar la început veţi avea un oraş situat într-una din multe insule mici, pe care trebuie să gestioneze în întregime de către economice, militare şi mai ales comercial şi cultural, ceva esenţial să se extindă imperiul dvs. prin progresul domeniului dvs. şi a cuceri noi.

Veţi avea nevoie pentru a dezvolta oraşul tău de extragere 5 resurse esenţiale: lemn, marmura, sulf, vin şi sticlă. Prima poate fi luat cu uşurinţă datorită într-o mină în prezent insula ta, si vei avea o cauzalitate pentru o secunda. Pentru restul va trebui să decidă dacă să comerţului cu alt jucator, sau cucerirea militar din alte oraşe sau găsite noi colonii pe insule nelocuite.
Prima etapă va fi de a executa construirea unei academii, care este necesar să se dezvolte de căutare de aer principal, economice, ştiinţifice, militare şi de navigare, care va găsi în curând a fi nevoie să interacţioneze unii cu alţii pentru a obţine cele mai remarcabile realizari.
Progresul de punctele de cercetare vă va permite să creaţi clădiri solide şi ziduri de aparare mai sigure de protecţie a teritoriilor dvs., şi, de asemenea, voi în stare dreptul de a face noi cuceriri ale unităţilor de teren şi marine, respectiv, creat de către şantierul naval şi de cazarmă .
Distreaza-te cu Ikariam gratuit joc browser de strategie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.