sâmbătă, 13 august 2011

Imperia Online gratuit ce joc de strategie

Imperia Online este unul dintre cel mai popular joc de browser-ul de strategie, stabilit într-o lume înainte de era de praf de puşcă în care trebuie să facă în mod constant decizii serioase pentru a lărgi cetatile tale, Sting sau alianţe consolida armata ta.

A cincea versiune a Imperia Online este noua metoda recent introduse, care a imbunatatit foarte mult jocul si, de asemenea, a denaturat înainte de fiecare detaliu.
De exemplu, există posibilitatea de a alege între una dintre aceste două rase (de la începutul aventurii pe care o alegeţi şi tu trebuie să menţină pe tot parcursul jocului): Nomads şi Imperieni, fiecare cu o predispoziţie pentru un anumit tip de joc.

Dacă vă decideţi să devină un Nomad trebuie sa fii un războinic de temut, care cucereşte şi domină alţii cu forţa de armata lui, dar dacă alegeţi Imperianul ai ajuns să se joace cu inteligenta economica, dezvolta o producţie eficientă, şi de apărare bună.

O altă particularitate a Imperia Online este un nou factor de fericire a populaţiei, care se calculează în timp real şi actualizate la fiecare minut. Acest lucru depinde de mai mulţi factori şi arată modul în care oamenii care trăiesc în imperiul tău sunt îndeplinite de către conducerea guvernului. Acest lucru este crucial, deoarece aceasta determină emigrarea a maselor nemulţumiţi în posesia dumneavoastră sau de imigrare ale unui grup de populaţie, ceea ce va permite o aprovizionare mai mare de forţă de muncă, creşterea dvs. de producţie.
O altă schimbare importantă este faptul că numărul de provincii pe care le puteţi obţine pentru a obţine trece de la precedent 25 la un maxim de 20 de zile, cu toate acestea, compensat prin faptul ca poti coloniza diferite zone prezente pe harta globala, unde puteţi găsi sau mai puţine resurse cu bonus special diferite.
Adăugarea la prezenta grafica 3D şi cea mai rapidă creştere, putem spune ca acest mod nou este cu siguranta cel mai interesant din ultimii 3 ani, în mod evident pentru a încerca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.