marți, 6 decembrie 2011

Cele mai bune jocuri online din 2012

Jocuri online sunt jocuri în cazul în care diferiţi actori din toată lumea pot concura în competenţe, datorită numărului mare de utilizatori, aceste jocuri pot rămâne gratuite, oferind bonusuri pentru cei care doresc doar să-şi petreacă.

Aici sunt cele mai bune jocuri on-line din 2012 pentru PC.

TREBUIE SĂ JOACE click pe imaginea de alături DESCRIERE.

Metin2: Numai nume precum World of Warcraft sau Diablo II sunt în măsură să depăşească numărul de jucători din prezentul appassoinante joc online.
După o descărcare rapidă Metin2 va fi disponibil pe PC. Veţi călători prin păduri verzi, plajele calde şi păşuni vaste, combaterea monstri puternic, mereu în căutare de echipamente mai bune şi inamici care nu au încă învins.

Gladiatus: este unul dintre cel mai bun joc browser-ul din 2012, în care să luaţi părţi ale unui gladiator puternic, care va trebui să fie echipate cu cele mai bune produse si expeditii mai bine Gladiatus weapons.On şi misiuni vă aşteaptă într-o poziţie de a intimida mai indraznete aventurier. Feriţi-vă, voi care intra aici: acest joc nu este pentru toata lumea ...

OGame: este joc de strategie final. De fapt, de mai mulţi ani OGame este considerat ca fiind unul dintre cel mai bun joc de browser.
In acest joc va trebui să gestioneze propria voastră planetă, să construiască fabrici, centrale electrice şi laboratoare care vă va permite să construiască flota, care va fi principala sursă de resurse pentru îmbunătăţirea facilităţilor dumneavoastră.

4Story: este unul dintre cele mai bune jocuri online gratuite încă. In acest joc de rol va deveni un războinic în scopul de a ucide sute de monstri.
Pentru a face acest lucru vă va îmbunătăţi abilităţile şi echipament.
Jocul cere sa descarcati un fisier de 1,2 GB

Distrează-te cu mai bune jocuri online din 2012!

Un comentariu:

 1. Market Glory - Jucați gratuit acest simulator economic și militar.
  Aveți ocazia să îmbinați într-adevăr utilul cu plăcutul, schimbând
  moneda virtuală în bani reali, și obținând astfel un venit online.
  Dacă doriți să încercați, vă puteți înscrie aici :

  http://www.marketglory.com/strategygame/Master-JKR

  RăspundețiȘtergere

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.