vineri, 18 mai 2012

Top Jocuri MMORPG Gratis Romania 2012

Top a cel mai bun jocuri MMORPG în limba română pentru a descărca şi juca gratuit de pe PC.

Pentru a vă juca pur şi simplu trebuie să faceţi clic pe imaginea de scurtă descriere, registru (username, password şi e-mail) şi faceţi clic pe "download client".

4Story: unul dintre cele mai de succes Gameforge marcate cu un număr crescând de utilizatori este una dintre cele mai de succes MMORPG în istorie.
În mai multe moduri similare cu World of Warcraft, dar cu o diferenţă de bază, care este faptul că este gratuit!
Aici, ca în majoritatea RPG-uri vă Îmbunătăţiţi personajul tău şi quest-uri pentru a realiza.

Play Battlestar Galactica OnlineBattlestar Galactica Online: nou joc de război spaţiu publicat de Bigpoint, cu o grafica pe picior de egalitate cu multe jocuri de a percepe, este fără îndoială cel mai bun joc de browser MMORPG. In acest joc va deveni căpitanul unui vas de război, care să dezvolte şi să îmbunătăţească, în toate aspectele sale. Va Face lupte incitante spaţiu împotriva duşmanilor feroce, umane sau de altă natură.

Metin2: nu putea lipsi din această listă, fiind MMORPG cel mai jucat în Europa.
La acest joc, există competenţe pentru ceva, poti sa te duci chiar şi de pescuit. Există mii de quest-uri diferite pentru a finaliza, la început foarte simplu, mai apoi si mai greu, până la ultimul, "Cercetare de Seon-Pyeong2", că doar foarte puţini au reuşit să treacă, pentru că este nevoie de luni pentru a fi finalizat.

Gladiatus: este unul dintre cel mai bun joc browser-ul din 2012, unde veţi deveni un gladiator in Roma antica, care va trebui să fie echipate cu cele mai bune produse si expeditii mai bine. Pe Gladiatus vei lupta în arene diferite şi de a urca in topuri, veţi avea nevoie pentru a îmbunătăţi echipamentul. Armament vă aşteaptă într-o poziţie de a intimida mai indraznete aventurier, si te vei confrunta cu misiuni periculoase.

Distreaza-te cu cel mai bun MMORPG-ul gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.