sâmbătă, 9 iunie 2012

Cele mai Bune MMORPG Online Romania

Aici este pentru a vă lista a celor mai bune jocuri MMORPG online gratuit în limba română.
Pentru a juca click pe imaginea de descriere, şi pentru a obţine un clic revizuire mai complete cu privire la titlul acestuia.


Metin2:
este cel mai jucat MMORPG-ul gratuit online din Europa. Scopul acestui joc este de a finaliza quest-uri şi nivelul de sus, creşterea şi îmbunătăţirea statisticilor inventar.

Există mii de diferite misiuni de îndeplinit, care a început foarte simplu, mai apoi si mai greu, până la ultimul, "Cercetare de Seon-Pyeong2", că doar foarte puţini au reuşit să depăşească, pentru că este nevoie de luni pentru a fi finalizat. La acest joc, există competenţe pentru ceva, puteţi chiar învăţa cum să pescuiască.Play DarkorbitDarkOrbit:
jocul real, începe de îndată ce vă vin în harta spaţială unde lupta cu şi împotriva a mii de alte nave spatiale, veţi găsi, de asemenea, multe comori de-a lungul modul în care vor ajuta putere până nava ta.

Dar super-distractiv vine cu misiuni vor confrunta în sute, vei nivelul de sus şi vă dau bani pentru a cumpara nave noi, muniţie, scuturi şi motoarele pentru a deveni teroare de spaţiu. Unele dintre aceste misiuni va necesita calificare de mult pentru că te omoare monştrii, duşmani feroce, aduna materii prime şi de lupta împotriva altor jucători desigur ca tine.play FarmeramaFarmerama:
este un joc de browser, un MMORPG care te va transforma într-un fermier, astfel încât să puteţi gestiona ferma proprie. Atunci va trebui să se extindă mai mult decât este posibil de a avea mai multe culturi de a creşte şi mai mult spaţiu pentru animalele.

In interiorul acest lucru, într-o atmosferă aproape bucolic, aveţi posibilitatea să lucraţi cu câmpuri, insamantare, plantare a copacilor şi recoltarea fructelor, creşte animale, comerţului cu produsele şi de a concura cu alti jucatori. Farmerama este un joc liber şi în condiţii de siguranţă de la viruşi.

Un comentariu:

  1. Joc romanesc cu adevarat e Aidraci... Facut aici si despre Romania. Pe aidraci.ro

    RăspundețiȘtergere

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.