sâmbătă, 28 iulie 2012

Manager Football 2012 - Jocuri de Fotbal Gratuite

Manager Football 2012 este cel mai bun gratuit joc de gestionare de fotbal în cazul în care joci ca manager al unei echipe de fotbal şi de a controla fiecare detaliu pentru a face echipa câştigătoare.

CLICK AICI pentru a juca

Manager Football 2012 este cu siguranţă unul din jocurile din sectorul mai bine structurat, în special în termeni de management economic. Ca preşedinte al echipei va ingrijorati cumpararea si vanzarea de jucători, tactici şi contracte, fără a uita sponsori şi fani.

Dupa alegerea numelui de manager si echipa pe care se va forma, va intra în acţiune de la o divizie de mic: atunci va aranja meciuri amicale pentru a începe să câştige puncte şi de a urca in topuri.
În echipa veţi găsi douăzeci de jucători, cu caracteristici unice personale: de la aceste "aptitudini", exprimate în valori numerice, va trebui să înţeleagă mai bine rolul pentru fiecare. La fel de importante sunt alţi profesionişti: autocare, transport cu autocarul asistent, kinetoterapeut, instructor sportiv, doctor, etc ...

În Manager Football 2012 va juca la fiecare 3-4 zile într-o rundă de 12 echipe, dar mai mult va merge în sus de nivel şi mai multe vor fi meciurile în care vor participa. La sfârşitul fiecărui sezon de promovare şi retrogradare va determina cadrul noua serie. În mijloc sunt, de asemenea, meciuri amicale şi meciurile de cupă la nivel national.

Una dintre cele mai multe variabile care trebuie să ia în considerare se referă la finanţele echipei dumneavoastră că veţi creşte în a câştiga meciuri diferite.
În Manager Football 2012, jucătorii pot fi cumpăra şi vinde, dar în acest caz nu se poate face direct la o echipa, dar va trebui să-l vândă înainte de la un broker care îl va plasa pe piaţă.

Distreaza-te cu Manager Football 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.