marți, 31 iulie 2012

Travian, Cel mai bun Joc Online de Strategie

Amintiţi-vă, în şcoală, atunci când s-au vorbit despre daci, romani şi barbarii? Şi cu siguranţă, atunci când ai citit povestile lor, ai vrut a fi unul dintre ei ...
Acum, cu Travian, unul dintre cele mai populare jocuri browser de strategie în Europa, vă puteţi crea propria satul tău, gestiona o armată şi a cuceri întreaga lume.

Click AICI sau pe imaginea de mai sus pentru a juca Travian acum

La începutul jocului, va trebui să alegeţi fracţiunea cu care începe aventura ta, şi puteţi alege între triburile de daci, romani, sau dacă preferaţi, barbarii.
Oricare va fi alegerea ta, va începe aventura în satul tău împărţit în 2 părţi, una cu magazine în interiorul, academie şi de cazarmă, şi cu punctele de colectare a altor resurse, cum ar fi porumb, care vor trebui să se hrănească armata, fier, lemn si argila, pe care veţi avea nevoie pentru a construi clădiri şi de a creşte nivelul de mine.

Pe Travian va confrunta cu 3 tipuri de lupte: raiduri, de a jefui resursele inamicului, unul axat pe distrugerea totală a adversarilor, sau cele, mult mai amuzant, care implică cucerirea satelor de ceilalţi jucători.
Pentru a începe o luptă trebuie să trimiteţi-vă de spionaj de luptători în satul adversarului şi verificaţi numărul de soldaţi sale, caracteristicile lor şi de tipul de apărare ale acestora, în scopul de a planifica atacul.

Puteţi efectua, de asemenea, misiuni pentru eroul tău, în care va fi sigur de a găsi elemente utile pentru a pune pe upgrade-uri şi diverse pentru toate satele tale (de fapt, în Travian puteţi gestiona un număr infinit de oraşe).

La sfârşitul Travian este un joc foarte captivant şi uşor de înţeles, şi, dacă doriţi să fie în facţiune, care va construi Wonder şi va câştiga jocul va trebui să devină cel mai de planificatori.

Distreaza-te cu Travian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.