joi, 30 august 2012

Lista de Cele Mai Bune Jocuri Multiplayer

Aici ești lista celor mai bune jocuri multiplayer online gratuite! Cu acestea poti sa te distrezi cu sute de alți jucători și a le distribui toate aventurile tale.

Click pe titlul jocului pentru a citi revizuire completă sau pe imagine pentru a juca imediat.

Goalunited:
este un joc de gestionare a de fotbal în cazul în care va trebui să tren jucătorilor tăi și să le câștige MECIURI mai mult ca posibil, dar pentru a face acest lucru trebuie să fie foarte atenți cu finanțele clubului dumneavoastră. De fapt, cu banii poti cumpara jucatori noi si mai puternice și pentru a maximiza chiar un număr mare de facilități, inclusiv stadionul. Tu ar trebui să ia, de asemenea, grijă de sponsori și fani. Daca sunteti un fan al fotbalului și nu ați încercat încă Goalunited 2012, acesta este momentul potrivit!


Travian:
este un joc de strategie in care trebuie sa alegi care parte să se alăture, între Daci, Romani și Barbari.Aventura va începe în satul tău împărțit în două zone, una cu depozite interior, barăci și academie, iar celălalt cu puncte de colectare de resurse, cum ar fi porumbul, care vor fi folosite pentru a alimenta armata, fier, lemn și lut, care aceasta vă va ajuta să construiască clădiri și ridica nivelul de mine. În timpul acest joc vă puteți crea propriul imperiu, a gestiona o armată și a cuceri întreaga lume.


Metin2:
este un MMORPG gratuit în stil fantezie, oferind o lume plină de creaturi mitice, vrajitori si razboinici. Scopul este de a finaliza quest-uri și nivelul de sus, creșterea statisticile proprii și îmbunătățirea inventory.At ta începutul aventurii vă puteți alege între 4 tipuri diferite de caractere Warrior, Ninja, Shaman si Sura și modernizarea echipamentului dumneavoastră și abilitățile, atunci se va alătura unul dintre cele 3 regate aflate în conflict.


Gladiatus:
este un joc în cazul în care browser-ul va deveni un gladiator in Roma antica. În timpul aventurii tale personajul tău va fi constant îmbunătățită pentru a depăși mii de provocările cu care vă veți confrunta, precum și pentru a face acest lucru vă va îmbunătăți statistici dumneavoastră și echipamentul.Creșterea fiecare statistică va costa o sumă variată de aur, redusă la început, dar care va creste treptat. Pentru a câștiga de aur, trebuie să completați expedieri, locul de muncă în hambar, nu comerciant sau provocare alți jucători din arena.


4Story:
este unul dintre cele mai bune MMORPG-ul on-line gratuit pentru a descărca în 2012. Odată ce ați descărcat va fi adus într-un tărâm neutru în cazul în care va fi învățat comenzile principale ale jocului. Scopul este de a finaliza quest-uri, dezvoltarea de aptitudini și statistici ale personajului tău și de a îmbunătăți equipment.You acestuia posibilitatea de a alege între 3 și 6 rase clase, și în fiecare zi vă va lua parte la "Războiul de regate." În 4Story atacul de bază are aproape nici o importanță, din cauza prezenței de calificare numeroase pentru fiecare clasă.

Distreaza-te cu cele mai bune jocuri multiplayer!

3 comentarii:

 1. A aparut un joc Romanesc browser based de carti ce merita adaugat - www.macaua.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut !
  Ati auzit deja de Drakensang online ? Un joc de browser foarte drăguț . Tocmai au fost implementate Animale de călărit !

  http://www.youtube.com/watch?v=3U-AqTCi45I&feature=player_embedded
  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Cel mai greu joc din lume

(Click pe pentru a BEGIN începe redarea)

Copiaţi şi lipiţi care cod pentru a încorpora acest joc pe site-ul dvs. sau blog-ul dvs.